HET GAAT OM DEZE VILLA/ GROND DIE HIJ NADERHAND HEEFT LATEN SLOPEN EN TWEE VILLA'S OP LIET BOUWEN

Het was in 2014 dat John de Mol een prachtige stuk grond met villa kocht in Blaricum. Hier bouwde hij, na de oude villa te hebben gesloopt, twee nieuwe villa’s op. Een voor zoon Johnny en de ander voor zichzelf. Het kostte hem 2 miljoen euro bij een vraagprijs van rond de 2,4 miljoen euro.

JOHN DE MOL KOOPT APPARTEMENT VAN ZOON JOHNNY DE MOL

Johnny verhuisde daardoor van Amsterdam naar Blaricum. Het was zijn vader John die toen zijn appartement in Amsterdam kocht. De familie was blij Johnny weer in de armen te kunnen sluiten. Tenslotte wonen tante Linda, oma Willeke en vader John in het Gooi.

JOHN DE MOL VERKOOPT VILLA

Tot een aantal maanden geleden was de situatie nog altijd zo dat de tweede villa van vader John was. Maar daar is verandering in gekomen. Hij heeft de villa naast die van zoon Johnny een paar maanden geleden, ofwel eind december 2022, verkocht voor een bedrag van 1,8 miljoen euro.

De nieuwe eigenaar is zoon van John's grote vriend Tony Berk. Het is ook altijd het uitgangspunt geweest dat deze villa alleen bestemd is voor goede vrienden van Johnny. Dat is nu gebeurd.

Gelukkig voor John de Mol woont hij nog op een steenworp afstand van zijn zoon en kleinkinderen waarvan hij dagelijks met volle teugen geniet.