Al veertig jaar is cabaretiere Tineke Schouten een vaste waarde in het theater. Tineke is bekend om de vele typetjes die zij op het podium weet neer te zetten. Niet voor niets wordt zij de koningin van de typetjes genoemd. Zo voorspoedig als haar carriere tot nu toe is verlopen, zo tegen zat het de laatste tijd in haar prive leven.

\Haar man Hans Brunyanszki  werd niet alleen getroffen door een hartaanval, maar ook moest zijn linker onderbeen worden geamputeerd. Maar gelukkig heeft hij Tineke aan zijn zijde die zijn steun en toeverlaat.

Tineke en Hans zijn eigenaar van een prachtige villa in Noordwijk en zijn ook buren van niemand minder dan Maxime Meiland. Iets wat tot nu toe niet bekend was. Tineke kocht het optrekje voor een bedrag van 890.000 euro en zover bekend rust er geen hypotheek op de villa.

De woonoppervlakte bedraagt 240 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamer, verdeelt over twee woonlagen. De keuken is luxe en van alle benodigde inbouwapparatuur voorzien.

De auto kan worden geparkeerd in de ondergrondse garage waar zich ook een hobbyruimte bevindt. De villa ligt op loopafstand van strand, zee en de duinen.