VRAAGPRIJS

RTL Boulevard presentatrice Bridget Maasland heeft blijkbaar verhuisplannen, want zij heeft haar dubbele benedenhuis in Amsterdamte koop gezet voor een vraagprijs van 1.325.000 euro. Zelf kocht zij haar woning voor een prijs van 1.025.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro. Dat betekent dat zij bij verkoop op de vraagprijs een winst kan behalen van 160.000 euro

Overigens zette Bridget haar huis al twee keer eerder te koop. Eerst voor een vraagprijs van 1.275.000 euro en later in de stille verkoop voor dezelfde vraagprijs al nu. Uiteindelijk haalde ze haar huis uit de verkoop en probeert wederom een koper te vinden voor haar prachtige en smaakvolle benedenhuis.

INDELING PAND BRIDGET MAASLAND

En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Het dubbele benedenhuis heeft een woonoppervlakte van 163 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen.

In het souterrain bevinden de drie slaap- en twee badkamers. Op de eerste verdieping de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen, die niet alleen voor veel lichtinval zorgen, maar daardoor ook een mooi uitzicht bieden op de gracht aan de overkant.

Koken kan in de luxe half open keuken, die uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan in de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Sterk punt is dat het optrekje van Bridget op eigen grond ligt en dat is in Amsterdam uitzonderlijk.

BEVEILIGING

Er zijn ook diverse camera’s in en rondom het huis opgehangen, die evenals de sloten op afstand zijn te bedienen. Verder is het gehele souterrain voorzien van vloerverwarming..

Grappig is wel dat Bridget nu wil verhuizen terwijl Ruud de Wild er vorig jaar nog een huis kocht op de Nassaukade