BINNENKIJKEN IN HET TE KOOP STAANDE HUIS VAN BRIDGET

''Op internet ging het verhaal dat ik mijn eigen woning na een jaar alweer te koop had gezet. Onzin, ik ben niet van plan dit snel te verkopen.', vertelde Bridget onlangs met stelligheid.

Maar zij zou haar optrekje toch in de verkoop hebben gezet en wel voor een vraagpijs van 1.325.000 euro. Zelf kocht zij haar woning voor een prijs van 1.025.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro.

Overigens zette zij vorig jaar ook al een keer in de verkoop en toen tegen een vraagprijs van 1.275.000 euro. Uiteindelijk haalde ze haar huis uit de verkoop en wil er blijkbaar nu toch van af.

En wat had de koper voor zijn of haar geld gekregen? Het dubbele benedenhuis heeft een woonoppervlakte van 163 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. In het souterrain bevinden de drie slaap- en twee badkamers. Op de eerste verdieping de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen, die niet alleen voor veel lichtinval zorgen, maar daardoor ook een mooi uitzicht bieden op de gracht aan de overkant.

Koken kan in de luxe half open keuken, die uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan in de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Sterk punt is dat het optrekje van Bridget op eigen grond ligt en dat is in Amsterdam uitzonderlijk