Candy Dulfer draagt op dit moment een zware financiele last met zich mee en daar zou ze uiteraard snel van willen worden verlost. Wat is er aan de hand. Zoals bekendeburen als eerste wist te melden heeft zij begin dit jaar een boerderij gekocht in Amsterdam.

Tevens heeft zij haar dubbele bovenhuis  in de hoofdstad te koop gezet voor een vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Helaas voor onze befaamde saxofoniste is er een serieuze koper komen opdagen en heeft ze moeten besluiten om haar optrekje uit de verkoop te halen.

HYPOTHEKEN CANDY DULFER

Echter: op heide huizen rust in totaal een hypotheek van ruim 2,2 miljoen euro en iedere maand moet Candy hiervan de lasten ophoesten. Op het dubbele bovenhuis rust een hypotheek van 777.750 euro en op de recent gekochte boerderij rust een hypotheek van 1,4 miljoen euro ruim.

Dat zijn zware lasten die Candy moet ophoesten, want ook de lasten die verzekeringen, gas.licht en water moet zij blijven betalen voor haar appartement zolang deze niet is verkocht. Voor haar is het te hopen, dat het appartement alsnog snel kan worden verkocht.