ZIE HIER DE VIDEO VAN HET HUIS

Zoals bekendeburen onlangs wist te melden dat saxofoniste Candy Dulfer, o.a. samengespeeld met Beyonce en Prince een prachtige woonboerderij heeft gekocht, nu heeft ze haar dubbele benedenwoning in Amsterdam Oost te koop gezet.

CANDY DULFER VRAAGPRIJS HUIS

Candy heeft haar luxe optrekje te koop gezet voor de vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Zelf kocht ze haar dubbele benedenhuis in 2018 voor de prijs van 915.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen va 777.750 euro.

Bij verkoop op de vraagprijs kan zij een winst maken, op basis van de koopsom, van 285.000 euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Een dubbele benedenwoning met een woonoppervlakte van 128 vierkante meter.

INDELING CANDY DULFER HUIS

In totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen. Op de beneden verdieping vind je de slaapkamers en op de eerste verdieping de riante living met grote ramen.

De open keuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur plus eiland. Tevens is er een tuin op het zuidoosten, waar het goed vertoeven is. De woning is zeer smaakvol ingericht. Kijk zelf maar!