ZIE HIER DE VIDEO VAN  HET HUIS

Saxofoniste Candy Dulfer, die o.a. samengespeeld met Beyonce en Prince heeft haar dubbele benedenwoning in Amsterdam Oost te koop gezet.

Dit vraagt Candy Dulfer voor haar huis

Candy heeft haar luxe optrekje te koop gezet voor de vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Zelf kocht ze haar dubbele benedenhuis in 2018 voor de prijs van 915.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 777.750 euro.

Bij verkoop voor de vraagprijs kan zij op basis van de koopsom een winst maken van 285.000 euro. Dat zal goed uitkomen, want momenteel staat ze onder zware financiële druk. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Indeling van het huis van Candy Dulfer

De koper krijgt een dubbele benedenwoning met een woonoppervlakte van 128 vierkante meter. In totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Op de beneden verdieping vind je de slaapkamers en op de eerste verdieping de riante living met grote ramen.

De open keuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur plus eiland. Tevens is er een tuin op het zuidoosten, waar het goed vertoeven is. De woning is zeer smaakvol ingericht. Kijk zelf maar!

Wordt Candy Dulfer na verkoop dakloos?

Als het huis verkocht wordt moet de bekende saxofoniste natuurlijk vertrekken. We hoeven echter niet bang te zijn dat ze dakloos wordt, want we konden recent al melden dat Candy Dulfer een prachtige woonboerderij heeft gekocht, Ook daar kun je uiteraard even binnen kijken als je op de link klikt.