Saxofoniste Candy Dulfer, dochter van de bekende saxofonist Hans Dulfer, heeft o.a. samengespeeld met Prince, Beyonce, Aretha Franklin en Nile Rodger van Le Chic The Freak, heeft samen met haar vriend Rafael Nagelkerke een schitterende woonboerderij gekocht in Amsterdam.

CANDY DULFEER KOOPSOM

Zij betaalden hiervoor 1.395.000 euro bij een vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Een bewijs dat de markt niet meer overspannen is en de koper ruimte heeft om te onderhandelen. Zij vestigden er een hypotheek op van 1.436.950 euro.

CANDY DULFER INDELING WOONBOERDERIJ

Voor dit geld krijgen Candy en haar vriend een boerderij met een woonoppervlakte van 307 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap en drie badkamers, verdeelt over vier woonlagen. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Tevens is er een guesthouse met twee kamers- en twee badkamers. De open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, staat in verbinding met het eetgedeelte en de woonkamer. Vanuit het woongedeelte kom je via een paar treden in de tussenverdieping in een glazen uitbouw.

Hier bevindt zich een aparte kamer als thuisbioscoop en een lichte werkruimte.Tuin is rondom en in de tuin bevindt zich nog een schuur en diverse terrassen. De woonboerderij heeft een eigen oprit en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Kortom; een droom is voor Candy uitgekomen. Hiervoor woonde zij in dit huis in Amsterdam. Deze staat op dit moment te koop voor 1,2 miljoen euro.