Candy Dulfer heeft haar super design watervilla op het Rieteiland in Amsterdam ingeruild voor een traditioneel huis uit 1900 in Amsterdam Oost. Wel gezelliger, want de saxofoniste woont nu op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Toch zal niet iedereen het begrijpen.

Zij heeft het dubbelbenedenhuis gekocht voor de prijs van 915.000 euro en er een hypotheek op laten vestigen van bijna 778.000 euro.  Er zit dus al zonder meer bijna anderhalve ton euro eigen geld in en dat zal zeker niet haar laatste geld zijn.


Candy zal het huis best wel hier en daar aan haar eigen smaak willen aanpassen, dus er gaat zeker nog wel een flinke som geld in om dit te kunnen realiseren. Overigens mag het pand dan wel uit 1900 zijn, het is al wel hoogwaardig gerenoveerd.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 127 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen.

Wat koken betreft kan zij zich uitleven in de luxe keuken , die niet alleen is voorzien van diverse inbouwapparatuur maar ook een kookeiland heeft.

Door het hele huis ligt overigens een eiken vloer. Had ze in haar watervilla de beschikking over een terras en een eigen aanlegsteiger voor twee boten, nu beschikt Candy over een achtertuin op het zuiden.