Huizen
21 februari 2018
 

Candy Dulfer verkoopt haar luxe watervilla in Amsterdam. Zie foto's

Nog geen maand heeft de luxe watervilla van saxofoniste Candy Dulfer te koop gestaan.

Dat de watervilla van Candy Dulfer zo snel is verkocht mag geen wonder heten. Het is in 2010 gebouwd door een team van de bekende architect Piet Boon en dat zie je in de villa terug. Het is werkelijk van een schoonheid om je vingers bij af te likken.

Candy zette haar droomvilla een paar weken geleden te koop voor 1,2 miljoen euro. Zelf kocht ze de watervilla in 2010 voor dezelfde prijs en liet er een hypotheek op vestigen van ook 1,2 miljoen euro.De villa zou rond deze prijs zijn verkocht.

De woonoppervlakte  bedraagt 252 vierkante meter en in totaal zijn er zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen.  De villa ligt uiteraard aan het water met een aanlegsteiger voor twee boren.

Ook is er een grote garage met elektrische schuifdeur. De keuken is uiteraard luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. in het midden van de watervilla is nog een leuke patio.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.