ZIE HIER DE BEELDEN VAN DE WONING VAN CARLO BOSZHARD

RTL ster Carlo Boszhard, die veelal heeft samengewerkt met Irene Moors, heeft zijn prachtige villa in Landsmeer te koop gezet voor een vraagprijs van iets onder de 1,3 miljoen euro. Zelf kocht hij de villa in januari 2000 voor een bedrag van 630.755 euro.

Zoveel verdient Carlo Boszhard met de verkoop van zijn huis

Bij verkoop voor de vraagprijs maakt Carlo een winst van 667.256 euro. Op de villa rust overigens geen euro hypotheek. Zelf heeft samen met zijn partner Herald Adolfs deze villa in Landsmeer gekocht voor een bedrag van 2.195.000 euro.

Dit is de indeling van de te verkopen villa van Carlo Boszhard

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? In ieder geval de ouders van Carlo als buren en verder een prachtige dorpsvilla met een woonoppervlakte van 177 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en één badkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. De living is riant en buiten een open haard is er een schuifpui die rechtstreek naar de tuin van 175 vierkante meter leidt. De woonkeuken is een lust voor het oog en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens staat de woonkeuken in verbinding tot de eetkamer die aan de tuin grenst.

Op het terrein kunnen meerdere auto's worden geparkeerd, dus een parkeerprobleem is er niet. Het centrum van Landsmeer ligt op loopafstand. De beelden laten zien hoe smaakvol Carlo en Herald de woning hebben ingericht.

Bekende buren in Landsmeer

De koper krijgt dus de ouders van Carlo en Ron als buren bij de koop. Gezellig, maar als de koper meer bekende buren zoekt kan hij ook zo maar Dave Roelvink tegen het lijf lopen. Dave Roelvink woont namelijk in deze eengezinswoning.