Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging zal zeker vrolijk worden van de financiële meevaller in de privé sfeer .Van de onderhandelingstafel om een nieuw kabinet te vormen wordt ze minder vrolijk, dus ze kan een financiële meevaller goed gebruiken.

Waar woont Caroline van der Plas?

Wat is er aan de hand?. In 2020 kocht ze in Deventer, waar ze onder meer rapper Snelle als bekende buur heeft, een leuke woning voor de prijs van 225.000 euro. De rijtjeswoning beschikt over vier slaapkamers en 1 badkamer. De woonoppervlakte bedraagt 150 vierkante meter en zonnen kan Caroline in de zonnige achtertuin, de op het zuidwesten is gelegen.

Hoeveel is het huis van Caroline van der Plas waard?

Zij woont daar met haar twee zoons. En wat blijkt? Op dit moment is de waarde van haar woning, volgens de laatste schattingen, 350.000 euro. Dat betekent een overwaarde van 125.000 euro.

Dat is een heerlijke gedachte voor de BBB partijleider en wellicht het ontkurken van een fles champagne waard. Uiteraard kan bekendeburen.nl haar huis om veiligheidsredenen niet laten zien. Overigens is de BBB-leidster niet de enige politica in de formatie die kan genieten van een mooi huis. Ex-informateur Ronald Plasterk woont bijvoorbeeld in dit bijzondere huis.