Eind augustus j.l zette Catherine Keyl haar twee-onder-1 kap woning in Naarden te koop voor een prijs van 549.000,-- euro. Het huis had ze april vorig jaar gekocht voor een bedrag van 285.000,-- euro en dus zat er een flinke winst aan te komen.

Dat is gelukt. Catherine heeft haar huis verkocht tegen een prijs rond de 530.000,-- euro. Dat betekent dus een winst van 245.000,-- euro in iets meer dan een jaar tijd. Zij maakt dus een enorme klapper. Stilzitten is er niet bij , want ondertussen heeft Catherine voor 785.000,-- euro alweer een ander huis in Naarden gekocht.

De koper krijgt een schitterende totaal gerenoveerde woning met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter met in totaal drie kamers. Twee slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen plus zolder.

Aan de woonkamer is een glazen uitbouw gemaakt en de luxe open keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief vloerverwarming. In de woonkamer staat ook een gashaard, die je aan kunt doen door middel van een afstandsbediening.

Tevens hoort er ook nog  een guesthouse/ atelier bij het huis. Uiteraard ontbreekt de tuin niet en deze ligt op het zuidwesten. Het huis grenst aan een park in Naarder Vesting met uitzicht op de Vestingswallen.