Voor dit geld krijgt de aspirant koper een luxe, vrijstaande, stadsvilla met een totale woonoppervlakte van 215 vierkante meter. In totaal beschikt het optrekje van Catherine Keyl over totaal 7 kamers, waaronder 4 slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over vier woonlagen. De villa is overigens een beschermd stadsgezicht. Op de beelden is te zien dat Catherine het huis met veel smaak heeft ingericht.

Zo heeft de master bedroom openslaande deuren naar de luxe badkamer met whirlpool en een stortdouche. Op de tweede verdieping is bijvoorbeeld ook een slaapkamer welke voorzien is van een fitness ruimte, sauna en badkamer.

De keuken is een lust voor het oog en natuurlijk is er in de woonkamer een zeer romantische openhaard. Zonnen kan ook, want de achtertuin is 66 vierkante meter groot en gelegen op het zuidoosten.

Zelf kocht Catherine Keyl de stadsvilla in juni 2006 voor een prijs van 760.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Op dit moment zit er dus nog een vette winst in haar optrekje.

Overigens bezit zij buiten dit huis, nog een recreatiebungalow op Ameland, welke ze het hele jaar verhuurt.