Recent werd bekend dat de relatie tussen Dave Roelvink en zijn vriend Jazzlyn, tevens moeder van zoontje Dean, definitief uit elkaar zijn. De exacte reden is niet bekend, maar wellicht heeft dit te maken met zijn terugval.

DAVE ROELVINK DJ

Dave heeft besloten om het leven als DJ vaarwel te zeggen, om niet in dezelfde valkuil te vallen en hij wil mensen die verslaafd zijn hier vanaf te helpen. Uiteraard een nobel streven. Maar Dave heeft nog 1 belangrijk besluit genomen.

DAVE ROELVINK AMSTERDAM

Vader Dries vertelt aan bekendeburen namelijk, dat zoon Dave wil gaan verhuizen naar Amsterdam. Daar wil hij dolgraag weer naar toe. Samen met vader Dries is Dave op huizenjacht.

Hij gaat zijn huis in Landsmeer, dat hij in 2019 kocht voor 560.000 euro niet verkopen .In Amsterdam gaat Dave op zoek naar een geschikt huurappartement van zo'n 2500 euro per maand.

BEDRIJFSPANDEN DAVE ROELVINK

Buiten de woning die Dave in 2019 kocht, bezit hij ook nog een appartement in Landsmeer en twee bedrijfspanden in Limburg; 1 in Brussum en 1 in Heerlen, welke hij samen met een vriend kocht.