Zijn miljoenen contract met Talpa loopt einde van dit jaar af, op zijn penthouse dreigt hij verlies te lijden en de cijfers van zijn horeca activiteiten zijn ook niet echt een feestje. Maar is het eigenlijk wel zo'n drama?

Heeft Gordon financiële problemen?

Op het eerste gezicht lijkt het financieel niet best te gaan met Gordon. Zo meldden we al eerder dat zijn horecazaken een financieel drama dreigen te veroorzaken.

Eerder moest hij al tonnen verlies incasseren op zijn villa in Blaricum. Ook is inmiddels bekend dat Gordon er nogal een dure levensstijl op na houdt. Alsof dat nog niet genoeg is dreigt er een volgende financiële strop rondom zijn penthouse in Amsterdam.

Op het eerste gezicht lijken de financiën van Gordon dus zorgwekkend, maar wij ontdekten dat de situatie minder nijpend is dan hij lijkt. Gordon heeft namelijk een geheim miljoenenspaarpotje.

Hier zijn de miljoenen van Gordon verstopt

Wij ontdekten namelijk dat Gordon nog een bedrijf heeft. Dit is “Gordon made in Holland B.V.”, opgericht in 1993. Deze B.V. is opgericht voor het verwerken van de financiën van o.a. optredens en het uitbrengen van muziek.

Zo groot is de spaarpot van Gordon

En wat blijkt? Deze B.V. heeft eind 2021 een eigen vermogen van maar liefst 3,75 miljoen euro!!. De cijfers van deze B.V. waren, net als de cijfers van zijn horecazaken, tot voor kort niet bekend, maar deze cijfers maken veel duidelijk.

Gordon blijkt dus nog een leuk spaarpotje te hebben van enkele miljoenen. Wie had dat gedacht?