Al drie jaar lang probeert zanger Dean Saunders zijn vrijstaande villa in het Noord Hollandse plaatsje Wognum te verkopen, Hij zette deze in de verkoop kort na de breuk met zijn vriendin Jamie. Een koper heeft zich echter nog altijd niet gemeld.

Dean heeft daarom besloten om de vraagprijs te verlagen van 449.000,-- euro naar 419.000,-- euro ofwel een prijsverlaging van 30.000,-- euro. De vraagprijs is nu gelijk aan de prijs waarvoor hij de villa in mei 2012 kocht.

Hij heeft er echter een hypotheek van 499.000,-- euro op rusten en als zijn optrekje voor de vraagprijs zou worden verkocht, betekent dit, uitgaande van de hypotheek, dat Dean in ieder geval achterblijft met een restschuld van minimaal 80.000,-- euro tot wellicht zelfs meer.

Wat krijgt de koper voor zijn geld. Deze krijgt een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter, gelegen aan het water. In totaal telt het optrekje 5 kamers, waaronder drie slaapkamers, een badkamer en een kantoor/ werk ruimte.

De luxe woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. De villa wordt omringd door tuin. Het is voor Dean te hopen dat op de lagere vraagprijs wel belangstelling is.