Begin dit jaar verlaagde Dean Saunders de vraagprijs van zijn villa in het Noord Hollandse plaatsje Wognum van 449.000,-- naar 419.000,-- euro, in de hoop een koper te vinden. Helaas voor Dean is dit niet gelukt, en heeft de vraagprijs verder verlaagd naar een nivo van 398.000,-- euro.

De villa begint zolangzamerhand een nachtmerrie voor Dean te vormen, want de restschuld waarmee hij straks achterblijft wordt alsmaar groter. Hij kocht de villa in 2012 voor een bedrag van 419.000,-- euro, maar liet er tegelijk een hypotheek op vestigen van 499.000,-- euro.

Dit betekent dat Dean op zeker met meer dan een ton euro restschuld blijft zitten. Hoe hij deze gaat betalen is niet bekend. Wat krijgt de koper voor zijn geld. Deze krijgt een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter, gelegen aan het water. In totaal telt het optrekje 5 kamers, waaronder drie slaapkamers, een badkamer en een kantoor/ werk ruimte.

De luxe woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. De villa wordt omringd door tuin. Het is voor Dean Saunders te hopen dat zijn nachtmerrie niet nog erger gaat worden.