Dennis Storm heeft aangekondigd te stoppen met televisie. Zeker is dat dit hem in al die jaren  best aardig wat geld heeft opgeleverd. Toen hij in april 2011 een dubbel bovenhuis kocht in Den Haag voor de prijs van 340.000,--euro, kreeg hij een hypotheek van zijn ouders van 250.000,-- euro.

Begin dit jaar was de hypotheek niet meer terug te vinden in het Kadaster, wat niets anders kan betekenen dan dat Dennis een kwart miljoen euro aan zijn ouders heeft terugbetaald. Het pand was vanaf dat moment namelijk hypotheek vrij.

In april zette hij zijn optrekje te koop voor 390.000,-- euro en wist deze in rap tempo te verkopen voor 4 ton euro ofwel 10.000,-- euro boven de vraagprijs. Dit betekende een winst van 60.000,-- euro. Het pand was verder na de terugbetaling van de hypotheek aan zijn ouders hypotheekvrij.

De koper kreeg voor zijn geld een pand met een woonoppervlakte van 133 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Er is een semi open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Verder beschikt het huis over zowel een zonneterras als een riant dakterras.