Slechts drie weken heeft BNN presentator Dennis Storm nodig gehad, om een koper te vinden voor zijn dubbele bovenhuis aan de Regentesselaan in Den Haag. Het optrekje stond te koop voor een prijs van 399.000,-- euro.

Zelf heeft Dennis het dubbele bovenhuis in april 2011 gekocht voor een prijs van 340.000,-- euro. In eerste instantie zat er een hypotheek op , die was verstrekt door zijn ouders, maar die heeft hij blijkbaar terugbetaald want op dit moment rust er geen hypotheek meer op het huis.

De verkoopprijs is officieel nog niet bekend, maar zou rond de 390.000,-- liggen. Dat betekent dat de BNN presentator een winst heeft gemaakt van 50.000,-- euro. De koper krijgt voor zijn geld een pand met een woonoppervlakte van 133 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Er is een semi open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Verder beschikt het huis over zowel een zonneterras als een riant dakterras. Dennis heeft zijn huis een aantal jaren geleden volledig laten renoveren.

Of hij nu toch gaat samenwonen met de moeder van zijn twee kinderen is niet bekend.

foto's: Bekendeburen.nl