Wel moest hij hiervoor kortgeleden zijn vraagprijs verlagen van 375.000,-- euro maar 349.000,-- euro. Voor welke prijs hij zijn eengezinswoning heeft gekocht, is nog onbekend. Zelf kocht Dennis het huis in januari 2004 voor een onbekende prijs en liet er twee hypotheken op vestigen van in totaal 529.719,– euro.

De koper krijgt in ieder geval een huis dat bestaat uit 5 kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De totale woonoppervlakte is 130 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Uiteraard ontbreekt de tuin niet. Er is zowel een voor- als een achtertuin. De achtertuin is 55 vierkante meter groot ofwel 10 meter diep en 5 meter breed en ligt op het gunstige zuiden.

Leuk is ook dat het huis aan het water ligt. Het huis ziet er overigens van binnen prachtig uit. Dat is aan de beelden wel te zien. Overigens kocht hij vorig jaar mei een prachtige nieuwbouw villa in Bloemendaal. Hij betaalde hiervoor 1,6 miljoen euro en heeft een hypotheek van totaal 1,9 miljoen euro op zijn nieuwe paleis rusten.

Van de dubbele lasten is hij in ieder geval bevrijd.