Bekendeburen wist als eerste te melden dat Montana Meiland voor de breuk met haar vriend Dirk Hoogstraten in Noordwijk een woning had gekocht en waarvan de bedoeling dat zij daar met hem zou gaan wonen om een gezinnetje te stichten.

Helaas is het tot een breuk gekomen, omdat het huis, duidelijk een opknappertje, deel gaat uitmaken van het volgende seizoen van "De Meilandjes". En dat was voor Dirk even een brug te ver.

Montana wil wel, want dat levert haar veel geld op. Zij ziet dat tenslotte aan haar zusje Maxime, die nu zelfs al een villa van over de twee miljoen euro heeft gekocht. En dat de woning van Montana inderdaad onderdeel wordt van het volgende seizoen blijkt wel uit deze foto.

De cameraploeg van SBS is, zo te zien, al begonnen met de opnames vanĀ  haar huis. Nu nog buiten, maar wanneer de verbouwing/ renovatie gaat beginnen wordt dit alles op de voet gevolgd door de cameraploeg.

Die zullen dan pendelen tussen het pension van Martien en Erica en het huis van Montana. De foto laat tenslotte aan duidelijkheid niets te wensen over.