Je zou bijna zeggen dat de nieuwe liefde van Peter Gillis de tweelingzus is van zijn ex Nicol Kremers. De twee dames lijken wel heel erg op elkaar. Boze tongen beweren overigens dat zijn nieuwe vriendinnetje, Wendy van Hout, gewoon niet meer en niet minder een ingehuurde actrice is.

Maar volgens Peter vielen de twee als een blok voor elkaar na zes bakkies koffie. Het zal wel. Overigens is Wendy weer de ex van kapper Mike met wie Nicol heel even een relatie had. Wat een toeval!

Maar goed, Wendy heeft aangegeven niet op de zak van Peter te willen leven. Nee, ze wil haar eigen geld verdienen. Na een aantal mislukte zakelijke avonturen is ze nu eigenaresse van een heuse webshop met de naam 365fashion.nl.

Hiermee verdient ze haar eigen brood. Voor de voorraad te kunnen opslaan heeft Wendy een bedrijfsunit gehuurd in Soest, waar zij maandelijks 975 euro  plus 50 euro sevicekosten voor op tafel moet leggen. De ruimte is ongeveer 100 vierkante meter groot en verdeelt in twee verdiepingen.

Er is een keuken en er ligt een laminaatvloer. En Wendy heeft 1 parkeerplaats voor haar bedrijf. Zo dit alles moet Peter geruststellen.