Volgens de laatste berichten zouden Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers al sinds september uit elkaar zijn. Het dat dit waar zou kunnen zijn blijkt wel uit het feit dat er op het Internet een filmpje te zien is waarop Nicol en haar minnaar uitgebreid in een cafe staan te zoenen.

Mike Maaskant, zoals zijn naam is, en Nicol zouden zelfs al samenwonen. Achter zijn barbierzaak in Schoonhoven heeft hij een klein huisje waarop hij en Nicol de nacht doorbrengen op een luchtbed.

Mike is overigens geen onbekende. In 2020 deed hij al eens mee aan het SBS programma Lang Leve de Liefde. Hij houdt er dus wel van om in de spotlights te staan. Uiteraard wilde bekendeburen graag weten of de twee inderdaad een relatie hebben en vroegen Mike om een reactie.

"Ik heb geen zin om hier over te praten en dat is mijn goed recht". Hierna gooide hij de haak erop. Het gerucht klopt dus voor de volle honderd procent, want Mike deed geen enkele moeite om het te ontkennen of het gerucht naar het rijk der fabelen te verwijzen.

Slecht nieuws dus voor Peter en voor Talpa. Het lijkt er dan ook sterk op dat Nicol uit de serie zal worden geschreven.