Een koopwoning met uitzicht op de Paleistuinen, de achtertuin van Paleis Noordeinde wacht op nieuwe bewoners. Dit koffiepakhuis uit 1875 werd in 1978 verbouwd tot woning en staat nu te koop voor een bedrag van 839.500 euro.

Het is een voormalig pakhuis dat in 1978 werd verbouwd tot een unieke woonhuis. Heel leuk is dat het een geheime deur heeft die direct toegang heeft tot de paleistuin van het paleis Noordeinde in Den Haag.

Zoals bekend is dit het werkpaleis van onze koning en koningin. Wat krijgt de koper, buiten dat ons koningspaar je buren worden, voor zijn of haar geld? De woonoppervlakte bedraagt 135 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over vier woonlagen plus kelder. Ook is er een dakterras dat uitzicht biedt over het centrum van Den Haag en op het paleis.

Koken kan in de sfeervolle woon-eetkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de derde verdieping bevindt zich wwon-slaap-en studeerkamer, voorzien van een open haard.

Kortom; een uniek optrekje dat zelden te koop komt, dat ook nog eens een Rijksmonument is.

ZOVEEL GELD VERLIEST MAXIME MEILAND AAN BOYCOT