Renze Klamer krijgt steeds meer succes met zijn talkshow op RTL4. Daardoor zal hij zeker beter in zijn vel zijn gaan zitten. Bekendeburen wist o.a. te melden dat Renz  vorig jaar september weer een eigen huis had gekocht in Houten.

AFSPRAAK RENZE KLAMER

Eerder had hij samen met zijn ex vrouw Pearl Joan Jozelfzoon, moeder van hun twee kinderen, een huis in Houten. Na de scheiding hebben de twee een zeer bijzondere afspraak gemaakt wat betreft de overwaarde van de woning.

VERDELING RENZE MET EX VROUW

Bekendeburen heeft de hand weten te leggen op het echtscheidingsconvenant, die de twee rzijn overeengekomen. Zij zijn op 21 juli 2020 officieel gescheiden en is de verdeling van de bezittingen op papier geregeld. Een document waar bekendeburen de hand op heeft weten te leggen.

In 2016 kochten zijn in het plaatsje Houten een woning voor de prijs van 143.910 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 467.500 euro. Uiteraard is daar in de tussentijd op afgelost. De huidige waarde van het huis is nu getaxeerd op 575.000 euro. Het huis komt toe aan zijn ex, die ook de lasten van de hypotheek op zich neemt.

BEDRAG 

Wegens overdeling moet zij, volgens de overeenkomst, een bedrag aan Renze betalen van 140.000 euro. Afgesproken dat zij dit bedrag niet direct op tafel hoeft te leggen, maar pas wanneer het huis is verkocht.

Zo hoeft zijn ex vrouw geen extra hypotheek op het huis te nemen om Renze dit bedrag te moeten betalen. Dat komt op een gegeven moment wanneer de woning wordt verkocht. En dat is toch wel heel er aardig van Renze Klamer naar de moeder van zijh kinderen toe1