OP DEZE VILLA IS HET BOD UITGEBRACHT

De villa van Erica en Martien Meiland in Noordwijk staat al sinds september vorig jaar te koop. Zij begonnen met een vraagprijs van 2.995.000 euro en verlaagde deze afgelopen maart naar een vraagprijs van 2.799.500 euro ofwel de Meilandjes gaven een korting van 195.500 euro.

En nu eindelijk is er door een aspirant koper een bod uitgebracht. Deze zou volgens insiders rond de 2,6 miljoen euro liggen. Dus wie weet zijn Martien en Erica binnenkort eindelijk verlost van hun villa.

Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De woonoppervlakte bedraagt 327 vierkante meter en in totaal telt de villa 10 kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan  in de royale woon/ eetkeuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur maar beschikt over een kookeiland.

De keuken heeft een schuifpui die direct toegang geeft naar het zonneterras met uitzicht op zee. De villa ligt overigens op loopafstand van de duinen en de zee. Heerlijk om te ontspannen.

Op de begane grond vind je overigen ook nog een eigen appartement, dat als kantoorruimte kan worden gebruikt. Het gebied wordt overigens bewaakt door een particuliere beveiligingsdienst.

Parkeren is ook geen probleem. Buiten dat Martien de auto op eigen terrein kan parkeren, beschikt de villa ook over een eigen garage met plaats voor 1 auto..

Kortom: een optrekje met internationale allure. Zelf hebben de Meilandjes dit landhuis gekocht.en wonen daar ondertussen.