ZIE HIER DE VILLA

Vorig jaar oktober maakte bekendeburen bekend dat Maxime en haar partner Leroy een villa in Noordwijk hadden gekocht, omdat hun huidige woning te weinig ruimte biedt voor hun gezin.

Maxime en Leroy hebben goed onderhandeld. De villa stond te koop voor 1.250.000 euro en zij hebben er, blijkt uit de akte die bekendeburen in handen heeft, 1,2 miljoen euro voor betaald ofwel een korting kunnen bedingen van 50.000 euro.

Maar dan hebben ze ook wat. De villa is vlakbij zon, zee en strand gelegen en heeft een woonoppervlakte van 226 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen plus een souterrain. In het souterrain is een bar aanwezig, dus kan er volop gewijnd worden.

Koken kan Maxime in de luxe keuken met kookeiland, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. En de auto's kunnen Maxime en Leroy parkeren in de inpandige garage, die plaats biedt aan twee auto's.

Ook is er ruimte voor een kantoor. Uiteraard is er ook een prachtige tuin met terras, welke op het zuidwesten is gelegen. Ze zullen hier zeker met veel plezier gaan wonen. 

DRE HAZES ZIT WEGENS BESMETTING IN QUARANTAINE BIJ...

SHIMA KAES EX VERLOOFDE VAN JOHNNY DE MOL NOEMT DE FAMILIE MONSTERS VAN DE JUNGLE EN NOG ERGER