De bedrijven van Yvonne Coldeweijer zijn niet langer gevestigd in de Daniel Stalpertstraat in Amsterdam. Zoals bekend heeft de Juice koningin haar winkel Meid in the City permanent gesloten.

Huurcontract bedrijf Yvonne Coldeweijer

En dat terwijl ze een vijfjarig contract had. Volgens Yvonne had ze het gewoonweg te druk om haar aandacht hieraan te kunnen geven. O.a. haar bedrijf Life of Yvonne B.V. is om die reden verhuisd naar een kantoorpand in Amsterdam. Overigens heeft de voortijdige beëindiging van dit contract klaarblijkelijk niet tot financiële problemen geleid voor de juice-koningin, want nog niet zo lang geleden kocht ze dit prachtige herenhuis.

Yvonne bij het advocatenkantoor van Khalid Kasem

En wat blijkt? In hetzelfde kantoorpand is het advocatenkantoor van Khalid Kasem gevestigd. Zij delen dus hetzelfde pand, waar overigens meer bedrijven zijn gevestigd. Er is één bizar iets wat betreft de postcode van het pand.

Deze eindigt namelijk op AD. En het was het AD dat het artikel over een mogelijke omkoop van Khalid Kasem naar buiten bracht? Het lijkt wel op een speling van het lot!  Overigens is Khalid, die veel meer vermogen heeft dan veel mensen denken, niet de advocaat van Yvonne.