Recent wist bekendeburen te melden dat Olcay Gulsen het appartement van haar ex Ruud de Wild heeft gekocht in Amsterdam. Het appartement ligt onder dat waar Olcay al woont, dus is het inderdaad aantrekkelijk voor haar om het te kopen.

Voor deze prijs kocht Olcay Gulsen het huis van Ruud de WIld

Inmiddels weten we dat Olcay 1,5 miljoen euro aan Ruud betaalde voor dit appartement. Deze prijs is gelijk aan de hypotheek die Ruud op het appartement had genomen. Ten opzichte van de koopprijs maakt Ruud de Wild daarmee een mooie winst, want hij kocht het appartement in 2022 zelf voor 1.250.000 euro. Uiteraard zal Ruud blij zijn dat het appartement is verkocht en dat hij direct zijn hypotheek kon aflossen.

Hier woont Ruud de Wild nu

Zelf kocht hij een ander pand in Amsterdam voor 1.175.000 euro, waar hij inmiddels een hypotheek van totaal 1,8 miljoen euro op heeft gevestigd. Op dit moment wordt er druk verbouwd om alles naar de smaak van Ruud te veranderen.

De bekende buur kan vast nog meer van zijn nieuwe en straks verbouwde optrekje genieten nu hij weet dat zijn miljoenenschuld in ieder geval met 1,5 miljoen euro is afgenomen!