Britt Dekker heeft alweer enige tijd een relatie met Max Apotowski, die ze ontmoette tijdens het programma 'Waar Rook is... zijn Britt & Ymke. Max was eindredacteur. Ze zijn nog altijd stapelverliefd, wonen samen in Amsterdam en hebben nu besloten te gaan trouwen. Wat een bekroning op hun liefde.

Wat is het huis van Britt Dekker waard?

Max kocht dit optrekje voor 594.000,-- euro en betaalde dit cash, want een hypotheek is er volgens het Kadaster niet op gevestigd. Het appartement, gelegen op de begane grond, heeft een totale woonoppervlakte van 115 vierkante meter. Overigens deed Britt in het begin nogal geheimzinnig over haar samenwonen. Dat hoeft inmiddels niet meer.

Hoe ziet het huis van Britt Dekker eruit?

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een prachtige badkamer. Britt en Max kunnen genieten van een achtertuin van 81 vierkante meter, gelegen op het voor de zon gunstige Zuiden. Koken kunnen de tortelduifjes in de grote woon- en eetkeuken, voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. Hoe dit eruit ziet kun je zelf bekijken op de foto's van het huis van BrittĀ Dekker.

Hier genieten de twee nog iedere dag van elkaar.

Dat Britt vanaf haar huis lekker snel bij haar kantoor is, is natuurlijk mooi meegenomen.Ā