Momenteel klotst het geld bij de Meilandjes tegen de plinten. Het kan niet op. Zowel Martien, Erica als dochter Maxime wonen in miljoenen stulpjes. De verdiensten komen uit de opbrengsten van hun contract bij Talpa alsmede de opbrengsten van de boeken.

Het bezorgt de familie financieel gezien een onbezorgde toekomst. En dat was voor het succes met de docu "De Meilandjes" wel even anders. Maxime wilde, wellicht tot haar wanhoop, geld binnenslepen met een erotische webcamsite onder de titel "Divine Live", die ze in juli 2016 had opgericht en in juni 2018 heeft opggeheven.

MARTIEN MEILAND VOORMALIG BEDRIJF

Vader Martien richtte in 2016 een bedrijf op onder de naam M.J.M.Meiland B.V. Met dit bedrijf had hij een aantal dromen voor ogen: ontwerpen van design collecties, in- en export van interieurs en het opstarten van franchise concepten.

MARTIEN MEILAND SCHAMELE INKOMSTEN

Daar is eigenlijk allemaal niets van terechtgekomen. Op 4 juli 2019 trok hij dan ook de stekker eruit. Het eigen vernogen van zijn bedrijf was nu niet echt een vetpot te noemen. In 2017 bedroeg deze 27.000 euro en het jaar daarop 27.173 euro.

Een schamel resultaat en zeker afgezet tegen de miljoenen die de familie nu weet binnen te harken!. Zakelijk hebben de Meilandjes dus nooit echt potten kunnen breken. Dat heeft Maxime de afgelopen paar jaar nogmaals bewezen.