Vandaag heeft Dominique zijn pronkstuk te koop gezet; zijn luxe en schitterend gerenoveerde huis in de Vondelstraat in Amsterdam. Het huis ligt direct aan het Vondelpark. Uniek dus!

De vraagprijs is 999.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de koper een dubbel benedenhuis met een totale woonoppervlakte van 169 vierkante meter. Het optrekje bestaat uit totaal 6 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 badkamers met ligbad en douche.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen; de begane grond en het souterrain. De keuken is zeer luxe en bevat allerhande inbouwapparatuur.  Verder is er een voor- en achtertuin. De laatste is 72 vierkante meter groot ( 12 meter diep en 6 meter breed) en ligt op het noordwesten.

Dominique Weesie heeft het pand in 2011 volledig laten renoveren en heeft een zeer luxe afwerking. Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig. Het huis staat overigens op eigen grond.

Zelf kocht hij het pand in december 2011 voor 975.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 500.000,-- euro. Winst zit er dus zeker niet in. Als ook dit pand is verkocht kunnen Dominique en zijn ex vriendin Sofie ieder weer een eigen leven opbouwen!