Om allebei weer een nieuw leven te kunnen beginnen, gaat de boel in de verkoop. Na dit appartement komt ook binnenkort hun andere huis in Amsterdam Zuid in de verkoop. De vraagprijs voor het hoekappartement aan de Praterlaan bedraagt 319.000,-- euro.

Voor dit geld krijgt de koper een 3/4 kamer hoekappartement met een totale woonoppervlakte van 115 vierkante meter. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken, met alle denkbare inbouwapparatuur, is halfopen en grenst aan de werkkamer.

In het hele appartement ligt overigens een prachtige eikenhouten vloer. Ook is er een berging en zonnen kan op het balkon dat op het zuidwesten is gelegen. Parkeren is geen probleem. want in de onderliggende garage is plaats voor 1 auto.

Wel moet er maandelijks een bedrag van 160.-- euro aan servicekosten worden betaald. Dominique en zijn vriendin Sofie kochten het appartement in juli 2001 voor een bedrag van 276.651,-- euro en lieten in februari 2006 een hypotheek op vestigen van 300.000,-- euro. Een vette winst zit er dus niet in !!