Zette Weesie zijn appartement in 2013 nog te koop voor een prijs van 319.000,-- euro, recent vroeg hij er 399.000,-- euro voor. Logisch want de huizenmarkt in Amsterdam is booming en geen prijs is op dit moment te gek.

Dominique heeft zijn driekamer appartement in Watergraafsmeer in Amsterdam weten te verkopen voor rond de 4 ton euro. Zelf kocht hij het optrekje in november 2011 voor een bedrag van 276.651,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 3 ton euro.

Hij maakt dus een winst van 1 ton euro en dat is natuurlijk altijd een feestje. Onlangs heeft hij zijn ex uit moeten kopen voor een bedrag van 30.000,-- euro en dat kan hij nu mooi betalen uit de winst van een ton euro.

De koper krijgt voor het geld een 3/4 kamer hoekappartement met een totale woonoppervlakte van 115 vierkante meter. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken, met alle denkbare inbouwapparatuur, is halfopen en grenst aan de werkkamer.

In het hele appartement ligt overigens een prachtige eikenhouten vloer. Ook is er een berging en zonnen kan op het balkon dat op het zuidwesten is gelegen. Parkeren is geen probleem. want in de onderliggende garage is plaats voor 1 auto.