Dominique Weesie, oprichter van de website Geen Stijl en omroepvereniging PowNed, heeft zijn ex vrouw Sofie begin augustus uitgekocht uit hun appartement in de Amsterdamse wijk 'Watergraafsmeer'. Wegens zogenaamde 'overbedeling' heeft hij haar wel een bedrag van 30.000,-- euro moeten betalen.

Nu twee maanden later heeft hij besloten om het appartement in de verkoop te zetten voor een bedrag van 399.000,-- euro. In november 2013 vroeg hij , kort na de breuk met zijn vrouw, nog 319.000,-- euro voor het optrekje. Nu hoopt Weesie er dus 80.000,-- meer voor te krijgen.

Zelf kocht hij het appartement, toen nog samen met zijn vrouw, in november 2011 voor een bedrag van 276.651,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 3 ton euro. Met een beetje geluk maakt Dominique dus een winst van bijna een ton euro en heeft het uitkopen van zijn ex dus zero euro gekost!!

De koper krijgt voor het geld een 3/4 kamer hoekappartement met een totale woonoppervlakte van 115 vierkante meter. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken, met alle denkbare inbouwapparatuur, is halfopen en grenst aan de werkkamer.

In het hele appartement ligt overigens een prachtige eikenhouten vloer. Ook is er een berging en zonnen kan op het balkon dat op het zuidwesten is gelegen. Parkeren is geen probleem. want in de onderliggende garage is plaats voor 1 auto.

Wel moet er maandelijks een bedrag van 160.-- euro aan servicekosten worden betaald.