Annemarie van Gaal, bekend van het televisieprogramma 'Dubbeltje op zijn kant' heeft haar miljoenenvilla in Amsterdam Zuid verkocht. Aldus weet de Telegraaf te melden. Eind juni zette ze haar optrekje te koop voor een prijs van 3.480.000,-- euro.

Zelf kocht Annemarie haar stadsvilla in december 1996 voor een prijs van iets onder de 377.000,-- euro en op het pand rust geen euro hypotheek. Voor welke prijs de stadsvilla is verkocht, is nog niet bekend. Maar de kans dat Annemarie een winst heeft gemaakt van rond de drie miljoen euro lijkt zeer reeel.

De koper krijgt in ieder geval een villa met een woonoppervlakte van 332 vierkante meter en telt in totaal 8 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een zolder en een kelder. Het optrekje is gelegen aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Tuin is rondom gelegen en de auto's kunnen worden geparkeerd op het eigen terrein. Dat is in Amsterdam zeer uitzonderlijk.

Blikvangers zijn verder de luxe woonkeuken die van alle gemakken is voorzien en dat je de laatste films samen met je vrienden kunt bekijken in je eigen home theater. Kortom; een droompaleis,