Annemarie van  Gaal heeft haar miljoenenvilla in Amsterdam Zuid verkocht voor een prijs van precies 3,3 miljoen euro. De vraagprijs lag op 3.480.000,-- euro , dus heeft de RTL presentatrice bijna twee ton euro op de vraagprijs moeten toegeven.

Zelf kocht zij haar stadsvilla in december 1996 voor een prijs van iets onder de 377.000,-- euro en op het pand rustte geen euro hypotheek. Dat betekent dat ze een forse winst heeft gemaakt, maar drie miljoen euro heeft ze net niet bereikt.

Het was een dubbeltje op zijn kant, want de uiteindelijke winst is uitgekomen op een bedrag van 2.923.000,-- euro. Nog altijd een prachtige winst. De koper krijgt in ieder geval een villa met een woonoppervlakte van 332 vierkante meter en telt in totaal 8 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een zolder en een kelder. Het optrekje is gelegen aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Tuin is rondom gelegen en de auto's kunnen worden geparkeerd op het eigen terrein. Dat is in Amsterdam zeer uitzonderlijk.

Blikvangers zijn verder de luxe woonkeuken die van alle gemakken is voorzien en dat je de laatste films samen met je vrienden kunt bekijken in je eigen home theater.