Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlands Elftal die zich nu met zijn elftal probeert te kwalificeren voor het EK Voetbal in Duitsland, zette in september vorig jaar zijn strak en luxe ingerichte dubbele bovenhuis in Amsterdam Oud- West te koop voor een vraagprijs van 1.275.000 euro.

Zoveel verdient Ronald Koeman mete de verkoop van zijn huis

Zelf kocht hij de woning in 2017 voor een bedrag van 910.000 euro en deze betaalde hij geheel met eigen geld. Bij verkoop op de vraagprijs scoort onze bondscoach dus een winst van 365.000 euro. Eindelijk is er nu een bod op het pand van Ronald uitgebracht en daarmee komt de verkoop een stap dichterbij. Daarmee wacht onze bondscoach dus weer een financiële klapper. Het is namelijk niet de eerste keer dat Ronald Koeman flink scoort met de verkoop van zijn huis.

DIT KRIJGT DE KOPER VOOR ZIJN GELD

Als Koeman het bod accepteert krijgt de koper voor zijn geld een zeer luxe dubbel bovenhuis met een woonoppervlakte van 147 vierkante meter. De woning beschikt over totaal zes kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Op de benedenverdieping bevindt zich het woon- en eetgedeelte en op de verdieping erboven zijn de vier slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een overloop naar het dakterras van 28 vierkante meter.

De keuken is zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland. Allemaal even modern en strak. De gehele woning is ook nog eens voorzien van vloerverwarming.

Waar woont Ronald Koeman?

Zelf woont Ronald, als hij in Nederland is, in dit penthouse in Noordwijk.