Emile Ratelband neemt het op voor Marco Borsato en is overtuigd van zijn onschuld. Zoals bekend wordt de zanger van grensoverschrijdend gedrag verdacht bij een meisje van toen 15 jaar.

Het zou niet eens de eerste keer zijn, want volgens Danielle van Aalderen, de ex van Lange Frans, zou Marco al eens een keer in de kleedkamer van The Voice Kids zijn betrapt met de broek op zijn knieen.

Het kan Ratelband er niet van overtuigen dat Marco schuldig is. 'Wat er met Marco Borsato gebeurt , is een regelrechte schande. Hij is nu door alles en iedereen veroordeeld, maar volgens mij is het hier nog steeds zo dat je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen'.

En volgens Emile kan Marco het ook niet hebben gedaan.' Hij heeft het niet gedaan. Het past niet bij zijn karakter. Hij schurkt tegen het vrouw-zijn aan'.

Ook twijfelt Ratelband sterk aan het vermeende slachtoffer.' Wie zegt mij dat de jonge vrouw die aangifte deed in haar puberjaren niet over Marco heeft gefantaseerd.

Hij was misschien wel haar idoo. Kan het niet zo zijn dat zij gefantaseerd heeft over hoe het zou zijn om met hem te kussen en als hij haar op bepaalde plekken zou aanraken?'.

Zelfs twijfelt onze positiviteitsgoeroe aan de geestelijke gesteldheid van het vermeende slachtoffer. 'Laten we eerst eens onderzoeken hoe de geestelijke gesteldheid van de aangeefster is, voordat Borsato aan de hoogste boom wordt opgeknoopt'.

Duidelijk is dus dat Emile vierkant achter Marco staat en dat hij hoopt dat deze door dit alles niet van de brug gaat springen!!

bron: story

NOG MEER SLECHT NIEUWS VOOR MARCO BORSATO

KERSTHERENIGING GORDON EN EX TOYBOY LOOPT UIT OP DRAMA