Emile heeft een huurcontract getekend voor 2 jaar en moet maandelijks een huur betalen van 1354,-- euro per maand, exclusief gas, licht en water. Wat krijgt Emile hiervoor?

Hij krijgt hiervoor een prachtig aan de bosrand gelegen woonboerderij met een totale woonoppervlakte van 255 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Het optrekje  beschikt over 5 kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Parkeren is geen enkel probleem, want er is ook nog eens een garage en parkeerplaats voor 2 auto's.

De woonkeuken is voorzien van alle gemakken. De boerderij is voor het laatst in 2006 totaal gerenoveerd. Emile heeft overigens als waarborg drie maanden huur moeten overmaken aan de eigenaar. Maar hij is dolgelukkig met zijn nieuwe onderkomen.

'Ik heb het voornamelijk voor de kinderen gehuurd. Die kunnen zich hier heerlijk uitleven. Ik heb twee honden genomen om het straks te bewaken en voor de kinderen ga ik een pony kopen.

Het huis ligt voor mij zeer centraal. Het is vanaf hier 1 uur rijden naar Schiphol en 1 uur rijden naar het vliegveld van Dusseldorf. Het ligt dus midden in het universum. Ik ga het overigens eerst helemaal opknappen en daarna ga ik er wonen. Een heerlijk vooruitzicht'.