BEKIJK HIER WAT HIJ GAAT VERKOPEN

Emile Ratelband heeft het paradijs op aarde gevonden in Thailand aan de Narasuan Beach. Eerst had hij het idee om er zelf te gaan wonen, totdat zijn moeder tijdens zijn slaap hem in het oor fliuisterde 'Jasmine, Jasmine'. Dat was haar lievelingsbloem.

In het Thais heet deze bloem 'Mali'en zo kwam ik op de naam Mali Beach villa. Ik kocht het stuk strand en dacht toen ineens; ik kan hier ook vier villa's bouwen in plaats van er zelf te gaan wonen.

De villa's zijn een droom voor ieder mens. Wat te denken van een prachtig overloopzwembad, eigen fitness met uitzicht over de zee, een SUV plus twee mountainbikes in de garage die bij de prijs horen, als je weg bent eigen beveiliging, vanuit je bed uitzicht op zee en het strand en nog veel en veel meer.

De villa's zijn ook volledig zeer luxe ingericht, voorzien van zonnepannelen en ..... je krijgt een Thais visum voor de rest van je leven. Prijzen zijn vanaf 875.000 euro.

Het zal bij verkoop dus miljoenen opleveren. Hij gaat ze komende dagen verkopen op de Second Home Beurs in Utrecht. Op zeker dat hij ze verkoopt. Wie wil tenslotte niet in een paradijs wonen?