BEELDEN VAN HET PENTHOUSE

PRIJS PENTHOUSE RATELBAND

Emile Ratelband heeft zijn penthouse in Arnhem te koop gezet voor een vraagprijs van 2.995.000 euro. Het maakt onderdeel uit van Villa de Rijn, een appartementen complexje die geheel van hem is.

INDELING PENTHOUSE

Emile heeft het helemaal met eigen geld betaald en al voor zeker 2 miljoen euro verkocht. Het penthouse, het pronkstuk, staat nu te koop. De woonoppervlakte bedraagt 229 vierkante meter en in totaa; beschikt de koper over vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Overigens is er nog de gelegenheid voor een tweede badkamer. Het hele penthouse is voorzien van vloerverwarming. De keuken en het sanitair kunnen naar de smaak van de koper worden vormgegeven,

OPLEVERING PENTHOUSE

Het penthouse heeft een fantastisch uitzicht, doordat de raampartijen van de vloer tot aan het plafond reiken.. Overigens is men nog aan het bouwen. Bekendeburen vraagt Emile wanneer de koper erin kan.

.

"In oktober is het penthouse water- en winddicht en het penthouse zal in december worden opgeleverd. Voor Emile staat Villa de Rijn op een bekende plek, want aan de Hulkesteinseweg heeft hij jarenlang in een Rietveld villa aan de Rijn gewoond.