HIER DE VILLA WAARVAN ZE DE KNOOP HEBBEN DOORGEHAKT

Vorig jaar september zette de Erica en Martien Meiland hun villa in Noordwijk te koop voor een prijs van 2.995.000 euro. Zelf kochten ze de villa voor iets onder de 2,7 miljoen euro.

Ze hoopten hiermee rond de drie ton euro winst te  behalen. O.a Harry Mens liet al gelijk weten dat deze vraagprijs veel te hoog was en zeker nog met een half miljoen moet worden verlaagd.

Of Erica en Martien naar hem hebben geluisterd is niet bekend, maar vandaag hebben de Meilandjes de vraagprijs verlaagd naar 2.795.000 euro ofwel met 195.500 euro ofwel bijna twee ton euro en dat mag best fors heten. 

De maximale winst die zij nu nog kunnen behalen daalt naar een bedrag van 104.500 euro, maar is nog altijd aan de goede kant van de streep.

Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De woonoppervlakte bedraagt 327 vierkante meter en in totaal telt de villa 10 kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan  in de royale woon/ eetkeuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur maar beschikt over een kookeiland.

De keuken heeft een schuifpui die direct toegang geeft naar het zonneterras met uitzicht op zee. De villa ligt overigens op loopafstand van de duinen en de zee. Heerlijk om te ontspannen.

Op de begane grond vind je overigen ook nog een eigen appartement, dat als kantoorruimte kan worden gebruikt. Het gebied wordt overigens bewaakt door een particuliere beveiligingsdienst.

Parkeren is ook geen probleem. Buiten dat Martien de auto op eigen terrein kan parkeren, beschikt de villa ook over een eigen garage met plaats voor 1 auto..

Kortom: een optrekje met internationale allure. Zelf hebben de Meilandjes dit landhuis gekocht.

MARTIEN MEILAND ONTMASKERT