De Meilandjes maakten van de week aan bekendeburen bekend dat ze wat betreft de verkoop van hun huidige villa in Noordwijk in onderhandeling waren met een potentiele koper.

Helaas voor de Meilandjes is de koper afgehaakt. Wellicht toch te duur? Volgens geruchten zou de vraagprijs 3 miljoen euro bedragen. Daar had Harry Mens dit op te zeggen.

Volgens hem zullen ze de vraagprijs nooit gaan krijgen. Harry vindt sowieso dat de Meiland villa in Noordwijk volstrekt wordt overgewaardeerd. “Het zijn eigenlijk twee appartementen zonder tuin. Ze hadden beter na moeten denken.

Ze hebben gewoon veel te veel betaald voor dat pand. Het is niet meer waard dan 2 miljoen euro, met alle respect. Ze willen er nu 3 miljoen euro voor hebben. De tijd zal het leren, maar ik ben bang dat het niet goed afloopt. Ik hoop dat ze het allemaal oplossen, maar ik vind het wel een lachertje”.

Deze uitspraak schoot Erica in het verkeerde keelgat. Toen bekendeburen haar om een reactie vroeg reageerde ze kort maar duidelijk: 'Harry Mens is……over de datum zullen we maar zeggen'. 

De toekomst zal uitwijzen wie er gelijk heeft. Voorlopig zullen ze niet bij elkaar op de koffie komen. Harry woont namelijk ook in Noordwijk. Overigens hebben Erica en Martien deze villa gekocht in Martien's geboorteplaats Noordwijkerhout.