Zoals bekend heeft een schuldeiser voor ruim 1,7 miljoen euro beslag gelegd op het luxe appartement van Estelle Cruijff aan het Vondelpark in Amsterdam.

Estelle heeft namelijk een fikse achterstand in de betaling van de hypotheek van 160.000 euro, maar tussen haar en de schuldeiser is nog alltijd geen oplossing gevonden.

In eerste instantie zou de rechter op 20 mei j.l. uitspraak doen, maar heeft blijkbaar zo'n vertrouwen in de twee partijen, dat hij nu heeft geeist dat Estelle en haar schuldeiser uiterlijk 15 juli tot een schikking/ oplossing komen.

Zo niet, dan doet de rechter voor beide partijen een bindende uitspraak. Maar nog altijd krijgt Estelle uitstel van executie. Om haar schuld te kunnen voldoen, zou zij haar appartement op Ibiza te koop hebben gezet.

Dit appartement kreeg ze uit de scheiding met Ruud Gullit. Maar hoe groot is nog het geduld van de rechter en de schuldeiser? Eigenlijk zou de rechter uitspraak doen op 26 augustus j.l., maar zou zijn verschoven naar oktober.

Dan vindt de finale uitspraak plaats. Tot nu toe is de ex van Gullit dus eigenlijk gewoon door het oog van de naald gekropen, maar binnen afzienbare tijd zal het zwaard van Damocles op haar neervallen of het appartement op Ibiza moet voor die tijd zijn verkocht.