De schrik zit er goed in bij Estelle Cruijff. Nadat zij na een avondje stappen werd overvallen voor haar woning en daarbij ook flinke klappen opliep, leidt zij een teruggetrokken leven. Ze liet zelfs een feestje van Marc Teurlings aan zich voorbij gaan,

Een feestje waar zij zou schitteren en het middelpunt van zou vormen. Estelle stond namelijk niet alleen met een interview in het blad Amsterdam XXXL, maar pronkte ook groot op de cover. Helaas moest zij Marc, die eigenaar is van het blad, teleurstellen. Volgens eigen zeggen zou Estelle er mentaal nog niet aan toe zijn.

Kort daarop verscheem er een foto op haar Instagram waarop te zien is dat zij op weg was naar een vliegtuig met onbekende bestemming. Vanf dat moment begon de geruchtemnmachine te draaien. Zo zou Gordon haar hebben aangeboden tot rust te komen in zijn villa in Zuid Afrika.

Een ander verhaal was, dat Estelle naar Curacao zou zijn gegaan. Uiteindelijk blijkt ze te zijn vertrokken naar Ibiza om daar tot rust te komen. Geruchten die de ronde doen, weten te melden dat Estelle bang is voor een nieuwe overval en daarom een tijdje weg wil uit Nederland. Of zou er een nieuwe liefde op Ibiza wachten? Het antwoord zal snel volgen.