Sinds gisteren is Kasja Ollongren van D'66 geen minister van Defensie meer. In het nieuwe kabinet Schoof wordt zij opgevolgd door VVD er Ruben Brekelmans. Nu kan ze eindelijk, samen met haar vrouw Irene en hun twee kinderen, gaan genieten van de prachtige vrijstaande watersportwoning in Friesland, die een week geleden is gepasseerd bij de notaris.

KOOPSOM

De dames betaalden overigens behoorlijk boven de vraagprijs. Deze lag op 725.000 euro en zij legden 902.000 euro op tafel ofwel 177.000 euro boven de vraagprijs en dat mag zeker opmerkelijk worden genoemd.

EIGEN OEVER

Maar het dan ook een zeer bijzonder gelegen woning met een eigen oever om een boot aan te leggen. Het is de poort naar de Friese Meren. Het kan dus niet anders als dat Kasja en haar vrouw gek zijn op zeilen.

INDELING WATERSPORT WONING KASJA OLLOGREN

En het huis?  Dat heeft een woonoppervlakte van 165 vierkante meter een telt in totaal uit zes kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. Ook is er een sauna aanwezig. De aangelegde tuin kent meerdere terrassen om heerlijk aan te kunnen ontbijten of dineren.

Koken kan in de luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Kortom; een droomhuis en zeker om helemaal tot rust te kunnen komen.