Voormalig minister van Volkshuisvesting Sybilla Dekker, die al enige tijd een relatie heeft met ex minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot, heeft eindelijk een koper gevonden voor haar prachtige villa in Wassenaar.

Ze had de villa te koop gezet voor een bedrag van 1.395.000,-- euro. Zelf kocht ze haar villa in 1996 gekocht voor een prijs van bijna 504.000,-- euro en heeft er een hypotheek op rusten van 5 ton euro. De villa zou rond de vraagprijs zijn verkocht, dus scoort zij in ieder geval een vette winst van bijna 9 ton euro!!

De koper krijgt een villa met een totale woonoppervlakte van 241 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

De villa van ligt aan de voet van de duinen en heeft een paar prachtige waterpartijen. Uiteraard is er een zeer luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Tuin is rondom en kent ook een aantal zonneterrassen.

Ook is er een dakterras is aanwezig. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. Wellicht dat Sybilla Dekker nu definitief intrekt bij Ben Bot.