Voetballer Gregory van der Wiel had zijn schitterende vrijstaande villa in Amstelveen in eerste instantie te koop gezet voor een bedrag van 2.395.000 euro, maar moest de prijs uiteindelijk verlagen naar 1.995.000 euro. Een aderlating van maar liefst 4 ton euro.

Zelf kocht hij de villa in 2015 voor een bedrag van 1.350.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets onder de 1,1 miljoen euro. De villa is nu definitief verkocht rond de vraagprijs en dat betekent, op basis van de hypotheek, een winst van bijna 650.000 euro

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Deze krijgt een schitterende villa met een woonopperlvakte van 379 vierkante meter.

De villa beschikt over totaal 5 slaapkamers en vier badkamers, inclusief een sauna. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een vliering. De masterbedroom heeft een riante walk-in closet en ensuite badkamer met een enorme inloopdouche en een sauna voor 5 personen.

Koken kan in de droomkeuken met werkelijk alles erop en eraan. Buiten dit alles is er een achtertuin van 177 vierkante meter, die ook nog eens op het zonnige zuiden is gelegen.

En de auto parkeren? Op de oprit kunnen meerdere auto's staan. Kortom: een droomvilla.

Voor aktueel voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl