Tien jaar lang speelde voormalig topvoetballer Richard Witschge voor het Nederlands Elftal en kwam uit voor o.a. Ajax en FC Barcelona. Sinds 2018 is hij individueel techniektrainer bij de Amsterdamse club.

VRAAGPRIJS PENTHOUSE

Richard, trotse vader van drie prachtige dochters waaronder Joelle Witschge die momenteel in Zuid Korea woont omdat haar man daar voetbalt, heeft zijn penthouse in Amsterdam- Zuid te koop gezet voor een vraagprijs van 1.199.000 euro.

Zelf kocht hij samen met zijn vrouw Lia het penthouse in 2019 voor een koopsom van 960.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro. Op basis van de hypotheek zal Richard genoegen moeten nemen met een klein verlies.

INDELING 

De koper krijgt een prachtig penthouse met een terras dat een weids uitzicht biedt en een woonoppervlakte heeft van 158 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

De luxe open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en met een mooie kastenwand. Een van de kamers is nu een kleedkamer, waarvan een slaapkamer kan worden gemaakt.

ENERGIELABEL

Het energielabel is B hetgeen inhoudt dat er veel energiebesparende maatregelen zijn genomen. Verder is voor een koper het grote voordeel dat de erfpacht voor eeuwig is afgekocht.